NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Hajduszoboszlo este o statiune balneara si balneoclimaterica din Ungaria, recunoscuta si sub numele de "Mecca bolnavilor de reumatism", datorita efectelor curative ale apelor termale din zona.
 
In anul 1091, geologul Pávai Vajna Ferenc a organizat niste operatiuni de foraj in zona, in urma carora s-a descoperit "aurul fierbinte" - apa termala, de 73 grade Celsius. Bazele statiunii de astazi au fost puse incepand cu anul 1925. Apele termale din Hajduszoboszlo contin iod, brom si saruri, si pot face minuni in bolile reumatice, musculare sau de circulatie. Pe langa tratamentul de care puteti beneficia in aceasta statiune, unde utilul se imbina cu placutul, va puteti si distra si vizita obiective turistice importante, orasul fiind unul primitor si agreabil in sezonul estival.
 
Cazarea in Hajduszoboszlo este la inaltime, la fel ca si facilitatile turistice din preajma apelor termale. Este una din cele mai populare destinatii turistice din Ungaria pentru turistii romani.

 

Hotel IN 3*

Inn Hotel oferă o atmosferă retro, acces uşor în baia termală din oraş şi în complexul Aqua Palace.
Masa: demipensiune

 

vezi oferta
   

Hotel SILVER 4*

Hotelul este situat in centrul orasului intr-o zona linistita, este situat în centrul statiunii, aproape de Hungarospa (băile termale) si Aquapark.
Masa: demipensiune

 

vezi oferta
   

Hotel BÉKE 4*

Hotelul se afla in zona de agrement a orasului. Centrul orasului la 10-15 minute, Strandul si Aqua Palacul este la 5 minute de mers pe jos.
Masa: demipensiune

 

vezi oferta
   

Hotel AQUA-SOL 4*

Este situat in centrul zonei de agrement si in apropiere de Strandul Termal si de Strandului de vara.
Masa: demipensiune
vezi oferta