NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Spania este destinatia perfecta pentru aventurieri, gurmanzi, dar si pentru iubitorii de arta. De la festivaluri vechi de secole la distractii oferite de insula Ibiza si de la arta si arhitectura maura si romana la Picasso si Juan Miro, calatorii au parte de o diversitate unica. Spania este o tara in continua transformare - caile ferate de mare viteza au cucerit terenul muntos al tarii, iar marile orase sunt dotate cu metrouri si cai ferate moderne, fapt ce confirma dezvoltarea economiei. Insa alaturi de modernitate veti gasi si tinuturi in care timpul pare ca sta pe loc, unde coloanele romane se inalta spre cerul albastru si ruinele turnurilor de veghe arabe pazesc peisajul vast.
 
Spania este destinatia perfecta pentru aventurieri, gurmanzi, dar si pentru iubitorii de arta. De la festivaluri vechi de secole la distractii oferite de insula Ibiza si de la arta si arhitectura maura si romana la Picasso si Juan Miro, calatorii au parte de o diversitate unica. Spania este o tara in continua transformare - caile ferate de mare viteza au cucerit terenul muntos al tarii, iar marile orase sunt dotate cu metrouri si cai ferate moderne, fapt ce confirma dezvoltarea economiei. Insa alaturi de modernitate veti gasi si tinuturi in care timpul pare ca sta pe loc, unde coloanele romane se inalta spre cerul albastru si ruinele turnurilor de veghe arabe pazesc peisajul vast. - See more at: http://www.turistik.ro/spania#sthash.aQOaEGlr.dpuf
Spania este destinatia perfecta pentru aventurieri, gurmanzi, dar si pentru iubitorii de arta. De la festivaluri vechi de secole la distractii oferite de insula Ibiza si de la arta si arhitectura maura si romana la Picasso si Juan Miro, calatorii au parte de o diversitate unica.
Spania este o tara in continua transformare - caile ferate de mare viteza au cucerit terenul muntos al tarii, iar marile orase sunt dotate cu metrouri si cai ferate moderne, fapt ce confirma dezvoltarea economiei.
Insa alaturi de modernitate veti gasi si tinuturi in care timpul pare ca sta pe loc, unde coloanele romane se inalta spre cerul albastru si ruinele turnurilor de veghe arabe pazesc peisajul vast.
 
 

Va rugam contactati agentii nostri pentru a solicita oferta de pret.