NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Portugalia ste o tara situata in extrema sud-vestica a Europei, din Peninsula Iberica, fiind si cel mai vechi stat. Primul rege a fost incoronat in 1179, iar epoca de aur a fost in timpul marilor descoperiri geografice. In secolul al XV-lea Portugalia devine o mare putere maritima, punand bazele unui vast imperiu colonial in Africa, India si America. Navele porneau din Lisabona de la turnul Belem, in locul caruia azi se afla statuile celor mai vestiti navigatori. Portughezii au reusit sa cladeasca cel mai bogat si puternic centru Imperial.  Si pentru ca aceasta tara nu a fost niciodata afectata de marile razboaie mondiale, patrimoniul cultural construit a ramas aproape intact.
 
Sigur, in afara de aceste marete cladiri, Portugalia ofera turistilor sute de kilometri de plaja, nu-i de mirare ca este vizitata indiferent de anotimp. Va ofera oportunitati nelimitate, de la o baie in mare pana la sporturi acvatice sau plimbari in centrele medievale admirand urmele romanilor, celtilor sau maurilor, palate construite in stil gotic, manuelin, deoarece multe popoare si-au lasat o amprenta asupra acestei tari.
Portugalia a aderat la Uniunea Europeana in 1986, eveniment care i-a oferit posibilitatea unei ample dezvoltari infrastructurale: s-au construit autostrazi, linii ferate de mare viteza ce faciliteaza posibilitatea de a vizita fiecare coltisor al tarii.
 
 

Va rugam contactati agentii nostri pentru a solicita oferta de pret.