NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
CURSA CHARTER MALTA
( Pachet 7 nopti )
 
Malta reprezinta un arhipelag alcatuit din sase insule: Malta, care este cea mai mare ca suprafata (246kmp), Gozo(67kmp), Comino (3,5kmp), Cominotto, Filfla si St. Paul, ultimele trei fiind nelocuite.
Din timpuri stravechi, frumusetea incredibila a insulei, piatra de culoarea mierii si porturile naturale au fost raspunzatoare pentru influenta si reputatia cunoscuta in intreaga lume. Situata la poarta Africii si a Orientului, la 90 km sud de Sicilia , Malta se bucura in liniste de mare si soare.
 
Coasta cu apele sale cristaline iti ia ochii: golfuri stancoase, mici plaje cu nisip rosu, piscine naturale, pesteri subacvatice si 'Fereastra Albastra'…. un climat minunat, o gura de aer proaspat. La prora fiecarei barcute de pescuit multicolore, cunoscute pe plan local sub numele de 'luzzu', se afla batranul ochi protector al lui Osiris.

 

Hotel RELAX INN 3* – Bugibba (2* pt. Romania)

Relax Inn este un hotel mic, de familie, care ofera un confort de 2* si este situat chiar in centrul statiunii turistice Bugibba.
vezi oferta
   

Hotel IL PALAZZIN 4* (confort 3*) – Qawra

Hotelul IL-Palazzin ofera oaspetilor sai un confort de 3*, insa compenseaza pe deplin cu amabilitatea personalului si privelistea magnifica la Marea Mediterana.

vezi oferta
   

Hotel BELLA VISTA 4* (3*+ pt. Romania) - Qawra

Bella Vista este un hotel care ofera servicii la un standard de 3*, situat intr-o zona mai linistita a statiunii Qawra, la apoximativ 20 minute de tarm.

 

vezi oferta
   

Hotel SOLANA 4* - Mellieha

Situat chiar in inima celei mai pitoresci statiuni din Malta, este unul dintre cele mai bune hoteluri din Mellieha.

vezi oferta
   

Hotel PERGOLA 4* - Mellieha

Hotelul Pergola este situat intr-o pitoreasca zona rezidentiala, foarte aproape de centrul statiunii Mellieha, la doar doua minute de strada principala.

vezi oferta
   

Hotel GRAND EXCELSIOR 5* - Valletta

Cel mai nou hotel din Malta, clasificat la 5*, EXCELSIOR este creat pentru a va rasfata cu servicii si facilitati la standardele cele mai inalte.

vezi oferta
   

Hotel SEASHELLS RESORT 4* (confort 3*+) - Qawra

Ideal pozitionat in centrul celei de-a doua statiuni ca marime din Malta - Qawra, cu o priveliste minunata asupra Marii Mediterane.

vezi oferta
   

Hotel VIVALDI 4* - St. Julian’s

VIVALDI este un hotel de 4 stele superior, localizat excelent chiar la intrarea in “Paceville”.

 

vezi oferta
   

Hotel INTERCONTINENTAL 5* - St. Julian’s

Excelent pozitionat in centrul statiunii de lux St. Julian’s, hotelul InterContinental, este optiunea perfecta pentru a avea un sejur de lux.

vezi oferta
   

Hotel SEABANK 4* - Mellieha

Seabank All Inclusive Resort & Spa este situat într-o locaţie liniştită din Mellieha, chiar lângă Golful L-Ghadira.

vezi oferta
   

Hotel WESTIN DRAGONARA RESORT 5* - St. Julian's

Westin Dragonara Resort este situat în St. Julian's, pe o peninsulă de 74,000 mp, înconjurat de magazinele, restaurantele şi renumitele cluburi ale staţiunii de lux.

vezi oferta