NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION

PortAventura se afla in Salou, regiunea Catalania, la circa o ora distanta de Barcelona. In fiecare an, cam 4 milioane de vizitatori se distreaza aici, clasandu-l pe locul 6 in topul celor mai vizitate parcuri tematice din Europa.

Complexul cuprinde 4 hoteluri si Parcul Acvatic Costa Caribe. Este cel mai mare parc din sudul continentului si puteti ajunge cu avionul, doua aeroporturi aflandu-se la circa 30 de minute distanta.
In ultimii ani parcul a fost imbogatit cu noi atractii, dintre care se remarca parcul acvatic. Are 6 zone, care mai de care mai spectaculoase si mai atragatoare pentru copii.

 

Pentru o oferta personalizata va rugam contactati ne la adresa: office@primaevents.ro sau la tel: 0726187909

Caribe Hotel 4*

Această proprietate este la 15 minute pe jos față de plajă. Hotelul PortAventura® Caribe are vedere la cea mai mare piscină cu nisip alb din lume şi oferă acces gratuit la parcul tematic PortAventura®, aflat la 5 minute de mers pe jos. Camerele sunt spaţioase şi au aer condiţionat, TV prin cablu şi balcon.

vezi oferta
   

Hotel El Paso 4*

Această proprietate este la 15 minute pe jos față de plajă. Hotelul El Paso Salou se află în cadrul complexului PortAventura și oferă intrare gratuită nelimitată la parcul tematic PortAventura. Este amenajat în stilul unei ferme mexicane (hacienda), cu decor de inspiraţie aztecă.

vezi oferta
   

Hotel PortAventura4*

Situat la doar 1 oră de mers cu mașina de orașul Barcelona, PortAventura® Hotel PortAventura oferă acces direct la zona mediteraneană și acces gratuit și nelimitat la parcul tematic. Proprietatea pune la dispoziție 2 piscine în aer liber, unități de cazare cu balcon și 4 restaurante.

vezi oferta
   

Hotel Gold River 4*

Lasa stresul in urma si intra intr-un orasel fermecator.

 

 

vezi oferta