NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION

Parcul de distractii Phantasia Land este situat in orasul Bruhl, in apropiere de Koln si Dusseldorf. si dispune de 34 de atractii si spectacole.
In interiorul parcului, special construit pentru turistii ce vor sa petreaca cateva zile pe un taram de basm, Hotel Phantasialand 4* este locul ideal.

Atractiile principale ale acestui parc au castigat diverse premii: Black Mamba – “Cel mai bun montagne russe“, Mystery Castle – “Cea mai buna atractie non-viteza“, Talocan – “Regele vantului si al valurilor“, Spectacolul Circului Chinezesc, Spectacolul de Cascadorii.

Parcul este impartit in mai multe “taramuri”: Alt Berlin (Berlinul anilor 20. Reproduceri dupa Brandenburg Gate, Neptunbrunnen si Wintergarten), Fantasy(fantastic si mitologie – Wuze Town, Race for Atlantis), Mexico (reproduceri ale arhitecturii vechi mexicane), Silver City (Vestul Salbatic – Colorado Adventure),China Town (cea mai mare colectie de constructii chinezesti in afara Chinei),Mystery (mister si ciudatenii – Mystery Castle si River Quest) si Deep in Africa(atractia principala este trenuletul Black Mamba).

Pentru o oferta personalizata va rugam contactati ne la adresa: office@primaevents.ro sau la tel: 0726187909

Hotel Matamba 3*

Acordati tie si familiei tale o pauza de la viata de zi cu zi si bucura-te de o vacanta de neuitat.

 

vezi oferta