NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Efteling este cel mai mare si mai popular parc tematic din Olanda, si un important reprezentant al Europei din aceasta categorie. A fost deschis in 1952 si este printre cele mai vechi parcuri tematice din lume.
O tematica extrem de apreciata in randul copiilor, povestile cu zane , reuseste sa atraga multi turisti de toate varstele prin cultura sa, cantecele romantice si nostalgice si diferitele plimbari amuzante. - See more at: http://www.turistik.ro/olanda/efteling#sthash.oWh4ZPIc.dpufEfteling este cel mai mare si mai popular parc tematic din Olanda, si un important reprezentant al Europei din aceasta categorie. A fost deschis in 1952 si este printre cele mai vechi parcuri tematice din lume.
Efteling este cel mai mare si mai popular parc tematic din Olanda, si un important reprezentant al Europei din aceasta categorie. A fost deschis in 1952 si este printre cele mai vechi parcuri tematice din lume. O tematica extrem de apreciata in randul copiilor, povestile cu zane , reuseste sa atraga multi turisti de toate varstele prin cultura sa, cantecele romantice si nostalgice si diferitele plimbari amuzante. 
 
Pentru o oferta personalizata va rugam contactati ne la adresa: office@primaevents.ro sau la tel: 0726187909

Efteling Hotel 4*

Daca doresti sa simti ca o adevarata printesa sau print, vino la hotelul Efteling.

 

vezi oferta
   

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel 3*

 

Efteling Park- paseste intr-o lume de vis.

vezi oferta