NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
München  este capitala landului (Bundesland-ului) Bavaria (Bayern) din Germania și al treilea oraș ca mărime din Germania, după Berlin și Hamburg.
Numit si „Orasul celor un milion”, Munchen este un oras sudic aflat langa Alpi.
Acest minunat oras vechi de 800 de ani este capitala Bavariei si este orasul ce gazduieste festivalul faimos in toata lumea, Oktoberfest. In pofida numelui, acest eveniment are loc la sfarsitul lui septembrie si se intinde pana in prima saptamana din octombrie, iar partea dominanta o reprezinta mancarea si muzica de fanfara.
Influenta acestei dinastii este evidenta in concentratia mare de arhitectura gotica, renascentista, baroca si neo-clasica ce decoreaza strazile Munchenului si, cel mai important, patronajul artelor si colectiile Wittelsbach reprezinta baza muzeelor si galeriilor de prima mana ale acestui oras.
 
Orasul a capatat numele München (lacasul calugarilor) datorita primei manastiri fondate in secolul VIII. De atunci manastirile au avut un rol important in istoria orasului, incluzand traditia fabricarii berii, care a adus orasului renume mondial.
 
 

Va rugam contactati agentii nostri pentru a solicita oferta de pret.