NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
NOU: zboruri low-cost din Iasi cu WIZZ AIR
catre Venetia, Milano si LondraDin aceasta iarna, Wizzair va incepe operarea unor zboruri directe de pe aeroportul Iasi, astfel:

IASI - VENETIA TREVISO - IASI
Zile de operare: Marti, Sambata  - incepand cu 20.12.2014
Orar de zbor:
  -  Iasi (11.25) - Treviso (12.40)
  -  Treviso (08.05) - Iasi (11.10)
Tarif: de la 129 Lei/persoana/sens (fara bagaj)


IASI - MILANO BERGAMO - IASI
Zile de operare: Marti, Joi, Sambata - incepand cu 31.03.2015
Orar de zbor:
  -  Iasi (19.45) - Bergamo (21.10)
  -  Bergamo (15.55) - Iasi (19.15)
Tarif: de la 129 Lei/persoana/sens (fara bagaj)


IASI - LONDRA LUTON - IASI
Zile de operare: Miercuri, Duminica  - incepand cu 14.06.2015
Orar de zbor:
Iasi (19.50) - Luton (21.15)
Luton (14.10) - Iasi (19.20)
Tarif informativ: de la 179 Lei/sens* (fara bagaj)

Promoţii bilete de avion
* Tarifele nu includ taxa de emitere
* Sunt valabile pentru rezervarile efectuate din timp, in limita locurilor disponibile


Wizz Air este o companie low cost ungaro - polonă înfiinţată în Septembrie 2003. Beneficiind de sprijinul financiar al unuia dintre cei mai mari investitori americani pe piaţa transportatorilor aerieni, precum şi de experienţa fostului director general al companiei Malev, Wizz Air operează în prezent rute low cost din şi către Europa centrală.


Flota Wizz Air cuprinde aeronave Airbus A 320 – 200 (160 locuri), de întreţinerea acestora ocupându-se Lufthansa Technik. începând cu 13 Noiembrie 2007, compania şi-a mutat baza operaţională de pe Aeroportul din Tg. Mureş pe cel din Cluj Napoca.

 

 Proiectul de înfiinţare a companiei Wizz Air s-a conturat în iunie 2003, în momentul în care şase persoane cu o experienţă vastă în domeniul transporturilor aeriene şi cu rezultate de excepţie în alte domenii industriale au făcut echipă cu József Váradi, Directorul General Executiv al companiei. În numai trei luni, Wizz Air era deja o companie înregistrată şi gata de zbor.
Prima cursă a avut loc în ziua de 19 mai 2004, cu decolare de la Katowice. În prezent, Wizz Air dispune de 16 baze operaţionale în regiune: Gdansk, Poznan, Katowice, Varşovia şi Wroclaw în Polonia, Budapesta în Ungaria, Sofia în Bulgaria, Bucureşti, Cluj-Napoca, Targu Mures şi Timişoara în România, Vilnius în Lituania, Kiev în Ucraina, Belgrad în Serbia şi Praga în Republica Cehă, oferind zboruri pe mai mult de 250 de rute.

Wizz Air este o companie de transport aerian orientată către valoare şi concentrată asupra modernizării permanente a deplasării călătorilor. Obiectivul nostru este acela de face din călătoria cu avionul o modalitate abordabilă de transport pentru cetăţenii Europei Centrale şi de Est, precum şi de a oferi o experienţă nouă de zbor tuturor călătorilor din Uniunea Europeană. Pentru a face din „experienţa Wizz Air” o experienţă remarcabilă în privinţa serviciilor şi a raportului dintre banii daţi şi valoarea primită, sunt puse la lucru tehnologii de ultimă oră. Wizz Air oferă un „model simplu de deservire”, ceea ce înseamnă: călătorie fără bilet, utilizarea unor aeroporturi secundare eficiente din punct de vedere al costurilor şi timpului, saloane de călătorie de clasă unică, cu scaune de piele, alegerea locului în momentul îmbarcării şi furnizarea de servicii la cerere, contra cost.
Wizz Air este consecventă în exploatarea unor aparate de zbor noi, de cea mai bună calitate în clasa tehnologică din care fac parte, a căror operaţiuni de întreţinere sunt asigurate de către Lufthansa Technik, una dintre cele mai importante companii de întreţinere din lume. Prin aceasta, compania poate atinge în mod constant un înalt standard de deservire a călătorilor. Wizz Air deţine o flotă tânără de aparate Airbus A320 cu 180 de scaune de piele la bord.