NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION

Septembrie Aniversar
TAROM - 60 de ani de traditie si siguranta

Nu ratati OFERTA SPECIALA - de la 179 EUR/PERS


În data de 18 septembrie 2014, compania TAROM împlineşte 60 de ani de existenţă.
TAROM dorește să marcheze acest moment deosebit și vine cu oferte surpriză pe toată durata lunii septembrie.
Oferta din prima săptămână a acestei luni este dedicată celor care doresc să călătorească pe zboruri operate de TAROM între Bucureşti şi:

 

 • Amman
 • Barcelona
 • Beirut
 • Dublin
 • Londra
 • Madrid
 • Nisa
 • Paris

Preţurile pentru o călătorie dus - întors vor începe de la 179 Euro*, cu toate taxele incluse.
Perioada de vanzare este 01-05 septembrie 2014, iar perioada de călătorie este pâna la data de 05 martie 2015 (data ultimului retur)**

* locuri limitate la acest tarif
** cu excepția perioadei 20.12.2014 - 4.01.2015; în cazul în care cel puţin un tronson de călătorie este în intervalul menţinonat, oferta nu se aplica.NOU! Zbor direct TAROM Bucuresti - Moscova
Nu ratati OFERTA SPECIALA - de la 142 EUR/PERSIncepand cu data de 30 martie 2014 Tarom va incepe operarea rutei Bucuresti – Moscova – Bucuresti!
Zborurile vor avea următorul program, afişat în ore locale:

Luni, miercuri si vineri:
13:05 Bucuresti -16:35 Moscova
17:20 Moscova - 19:00 Bucuresti

Duminică:
13:10 Bucuresti -16:40 Moscova
17:35 Moscova - 19:15 Bucuresti

Tariful este pentru bilet dus-intors cu taxe de aeroport incluse, in limita locurilor disponibile.
Oferta se supune urmatoarelor termene si conditii:
- Perioada minima de sedere la destinatie: 3 zile
- Perioada maxima de sedere la destinatie: 1 luna
- Oferta este valabila doar pe curse operate cu avioane proprii TAROM.
- Biletele achizitionate la aceasta oferta nu permit modificari de date sau rambursari.

Considerat de foarte multi ca fiind unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, capitala Rusiei, Moscova, este totodata si cel mai mare oras din tara, reprezentand cel mai important centru politic, economic si cultural. O mare parte din oras este reprezentata de Kremlin, un simbol al puterii religioase si a celei politice. Oraşul cuprinde obiective turistice impresionante: muzee, teatre de renume mondial precum Teatrul Balşoi, universităţi, impresionante biserici şi catedrale. Acum, puteţi călători pe ruta Bucureşti- Moscova-Bucureşti la preţuri foarte mici, de patru ori pe săptămână.


TAROM oferă gratuit transportul echipamentelor sportive de iarnă

http://www.tarom.ro/&files/skior-thumb-650-350-18.jpg
TAROM oferă transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentând echipamente de ski sau snowboard, pentru pasagerii care călătoresc între România sau Moldova (Chişinău) şi Viena, Londra, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bologna si Geneva. Transportul echipamentelor sportive este oferit suplimentar faţă de norma de bagaj standard acceptată gratuit.

Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacităţii disponibile, în funcţie de tipul de avion. Insa este obligatoriu sa se efectueze rezervarea in prealabil, in momentul emiterii biletului.

 

 

TAROM - Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Compania nationala opereaza peste 50 de destinatii proprii si destinatii deservite de partenerii code share.

Transportatorul României deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 24 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 şi al Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene din 2000.

 

Compania TAROM este o companie modernă şi orientată către viitor, care protejează mediul implementând proceduri inovative pentru reducerea emisiilor de CO2.

În 25 iunie 2010, TAROM a aderat la SkyTeam, alianţa aeriană globală ce oferă pasagerilor membrilor săi acces la o reţea lărgită de destinaţii, mai multe frecvenţe şi conexiuni. Înscriindu-se în programul de fidelizare SkyTeam, pasagerii pot acumula şi utiliza mile, efectuând zboruri cu oricare dintre companiile membre.

 

Prin lege, TAROM este Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României, o societate comercială cu capital majoritar de stat, având ca obiect principal de activitate transporturi aeriene dupa grafic (trhttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bf/Boeing_737-300_-_Tarom_(YR-BGD).JPG/800px-Boeing_737-300_-_Tarom_(YR-BGD).JPGansporturi aeriene interne şi internaţionale de călători, bagaje, mărfuri şi poşta prin curse regulate şi charter).

 

Capitalul social al Companiei TAROM este deţinut după cum urmează:

 • 96,97% din acţiuni sunt deţinute de Statul Român - prin Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii;

 • 1,59% de Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti;

 • 1,35% de ROMATSA R.A;

 • 0,09% de Societatea de Investitii Financiare "Muntenia".

 •