NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION

http://www.britishairways.com/cms/global/assets/images/site/brand/balogo.gif

 
Compania Aeriana British AIRWAYS va propune tarife speciale pentru urmatoarele destinatii exotice, cu plecare din Bucuresti:
Destinatie 
World Traveller de la 
 Chicago
€ 740 dus-intors
 Los Angeles
 € 805 dus-intors
 Las Vegas
 € 932 dus-intors
 Hong Kong
 € 710 dus-intors
 Mauritius
 € 879 dus-intors
 Punta Cana
  € 997 dus-intors
 Montego Bay
 € 956 dus-intors
 Miami
 € 815 dus-intors
 New York
 € 695 dus-intors
- Tarife exprimate in euro/persoana
- Toate taxele incluse

Va propune tarife speciale pentru urmatoarele destinatii din Marea Britanie, cu plecare din Bucuresti:
Destinatie 
World Traveller de la 
 Londra (Heathrow)*
€ 119 doar dus
 Endinburg
 € 166 doar dus
 Glasgow
 € 166 doar dus
 Aberdeen
 € 166 doar dus
 Manchester
 € 166 doar dus
 New Castle
  € 174 doar dus
- Tarife exprimate in euro/persoana
- Toate taxele incluse
* fara escala (celelalte zboruri au escala pe Heathrow - Londra)
 
TERMENI SI CONDITII:
- perioada achizitionare: pana pe data de 22.12.2013
- perioada calatoriei: pana pe data de 15.01.2014
- minimum stay: sambata seara
- maximum stay: 3 luni
- bilete nereturnabile
- tarifele pot suferi modificari in functie de cursul valutar, disponibilitatea claselor tarifare si a locurilor in avion pentru perioada dorita
- locuri limitate

 

 

http://www.britishairways.com/cms/global/assets/images/site/brand/balogo.gif

 
British Airways sunt una din companiile cele mai vechi şi una din cele mai mari companii aeriene din lume. Companiile aeriene şi-au ales ca şi sediu Aeroportulhttp://www.sofia-guide.com/assets/British_Airways.jpg Londra Heathrow. Istoricul înfiinţării acestui transportator ajunge în perioada de început a aviaţiei civile şi în perioada înfiinţării în anul 1919 a firmei Aircraft Transport and Travel Limited. Companiile aeriene British Airways au fost înfiinţate în anul 1973 în urma fuziunii dintre British European Airways şi British Overseas Airways Corporation. În timpul conducerii premierului Margaret Thatcher în 1987, firma a fost privatizată şi cotată la bursă. În anii '90, compania aeriană British Airways aparţinea categoriei celor mai rentabile companii aeriene din lume. În momentul de faţă aeronavele transportatorului zboară pe toate cele cinci continente.

British Airways asigură pasagerilor săi siguranţă, confort şi grijă deosebită, delimitând standardele călătoriilor cu avionul. Una din cele mai mari realizări ale companiei a fost, în ultimii ani implementarea unei noi structuri de preţuri pe rutele europene, concurenţiala în comparaţie cu transportatorii low-cost. British Airways îmbină bogata ofertă de servicii cu preţul avantajos.

În aprilie 2003 British Airways a fost prima companie aeriana care a retras principiul Sunday Rule (necesitatea de petrecere a http://bileteieftineavion.info/wp-content/uploads/2011/03/british-airways1.jpgurmătoarei sâmbete spre duminica la locul de destinaţie) şi au redus preţul biletelor de avion spre Londra. Acest lucru a oferit pasagerilor posibilitatea de selectare a opţiunilor de zbor. Pot să utilizeze aceste oferte atât pasagerii care călătoresc în scop turistic, cât şi oamenii de afaceri.
 
Compania a fost de asemenea prima care a implementat programul de loialitate pentru pasagerii săi. La început la clasa întâi (First), după care la clasa Club World se oferea clienţilor un fotoliu care se trasforma într-un pat complet. Fiecare aeroport care deservea liniile British Airways, reprezintă compania, oferind călătorilor informaţii utile şi negociind pentru aceştia tarife pentru cazare în întreaga lume. În Terminalul 1 din Aeroportul din Londra- Heathrow există o zonă specială de check-in Airways Premium Check-in pentru pasagerii care călătoresc la clasa business precum şi pentru participanţii la programul de loialitate care deţin carduri de argint sau de aur Executive Club. Această zonă micşorează la maxim timpul pierdut cu formalităţile legate de check-in. British Airways au introdus puncte de check-in cu autoservire. Pasagerii au acces online la rezervările efectuate, au posibilitatea să-şi selecteze locurile din aeronavă sau meniul. În cooperare cu British Telecom, compania a pus la dispoziţie pasagerilor în sălile de aşteptare business acces la Internet.
http://www.tnooz.com/wp-content/uploads/2009/09/airbus-A318-BA-interior.jpg
Cumpărând un bilet de avion la British Airways, trebuie respectată o singură regulă – cu cât rezervarea este realizată mai din timp cu atât aveţi acces la cele mai avantajoase preţuri la bilete. Tinerii cu vârsta între 12 şi 26 ani dispun de oferte speciale pe întreg parcursul anului, care cuprinde aproximativ 70 oraşe de pe patru continente printre care Mumbai, Hong Kong, Kapstad, Mexic, Rio de Janeiro sau Sesele. În fiecare an compania îşi îmbogăţeşte oferta cu cele mai îndepărtate şi mai frumoase destinaţii din lume.

Flota companiei este alcătuită din peste 300 aeronave de tip Airbus 321, A320, A319, Boeing 747-400 precum şi Boeing 777 care deservesc rutele regulate îndepărtate. British Airways se numără printre mărcile cele mai iubite din Marea Britanie.