NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Internship SUA
 
 
 
Știm cu toții că începuturile sunt grele, dar că ele au o importanță deosebită, căci prin prisma lor putem identifica evolția întâmplărilor viitoare. În ceea ce privește începerea unei cariere profesionale, Internshipul s-a dovedit practica cea mai îmbrățișată de proaspeții absolvenți.
 
Ai terminat studiile? Atunci este timpul să mai lipești o piesă în puzzle-ul vieții tale profesionale.
Ai absolvit și nu știi încotro să pornești? Avem noi o idee! Fii atent la ce urmează!

Știm că și-n stânga și-n dreapta ești întrebat de experiența anterioară de muncă! Dar, sincer acum: de unde si cum??? Tocmai de aceea, cea mai bună variantă în aceste condiții se arată a fi un internship.

Și de ce nu? Poți începe direct cu un internship, pe domeniul studiat, în SUA. Da, chiar SUA!

Optând pentru un  astfel de program, satisfacțiile vor fi pe mai multe planuri: experiența de muncă va fi cel puțin interesantă,  vei stabili legături la care nici nu ai visat și vei cunoaște oameni cu totul diferiți

Pe scurt: ai posibilitatea de a petrece 12 luni în SUA punând în practică ceea ce ai învățat pe parcursul anilor de studiu, acumulând astfel un vast  bagaj de cunoștințe pentru viitoarea carieră.

Ce ți-a mai rămas acum de făcut? Contactează-ne și află în detaliu care sunt procedurile pentru a aplica.

Stop thinking,  just act!
 
Condiții de eligibilitate pentru Internship:
  • Să fii absolvent  sau student al unei facultăți acreditate de stat; 
  • Internship-ul trebuie să fie în domeniul studiat (turism în cazul nostru) – Economia Comerțului Turismului și Serviciilor, Geografia Turismului, Turism și Alimentatie Publică, etc.;
  • Fluență în limba engleză;
  • Să demonstrezi că ai legături puternice cu țara natală;

Ai 2 opțiuni:

Fie alegi programul de 6 luni:                                  Fie pe cel de 12 luni:

Prima tranșă: 350 USD                                                 Prima tranșă: 350 USD
A doua tranșă: 2545 USD                                             A doua tranșă: 2800 USD


Pentru ambele programe costurile includ:

Procesarea actelor în vederea obținerii vizei;
Formularul DS 2019 obligatoriu pentru obținerea vizei (permisul de muncă);
Asigurarea medicală;
Ofertă de muncă DS 7002;
Consiliere – Orientation Tour;
Ghidul Participantului;
Supraveghere și sprijin pe toată durata programului;

Ceea ce nu este inclus constă în următoarele:

Bilet avion;
Taxa de Ambasada ($160);
Taxa de includere in baza de date SEVIS ($180);
Banii de buzunar.

 

Pentru mai multe informatii

http://www.primaworkandtravel.ro/programe/internship-sua/descriere/