NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION
Oferte speciale Blue Air
Noi destinatii pentru vacanta ta de vara
 
 Blue Air iti ofera vacanta visata la cele mai bune preturi! Acum poti descoperi destinatii exotice ca ANTALYA, BODRUM, HERAKLION, CORFU, LEFKADA sau ZAKYNTHOS.
Bucura-te de insulele unice ale Greciei, alegand sa petreci cateva zile pe plajele insorite.
Alege Antalya, capitala turimului turcesc, sau Bodrum pentru atmosfera boema si elitara.

Blue Air

De-a lungul anilor,  modelul nostru s-a impus, aparand si alte companii de zbor cu profil asemanator. Cu toate acestea, Blue Air este mereu cu un pas inainte, acest lucru concretizandu-se astazi prin pozitionarea unica de transportator aerian smart flying.

Scopul eforturilor noastre este de a garanta siguranta transportului aerian pentru clientii nostri in conformitate cu reglementarile si standardele de aviatie interne si internationale.

Din dorinta de a asigura transportul aerian de pasageri, Blue Air a urmat un proces complex de certificare conform cu legislatia europeana EU - OPS 1 si EASA (European Aviation Safety Agency) PART 145. Procesul de certificare desfasurat sub coordonarea Autoritatii Aviatiei Civile Romane a demonstrat ca Blue Air este calificata pentru a efectua transportul aerian de pasageri la cele mai inalte standarde de siguranta.

Alte destinatii Blue Air: Bacau, Barcelona, Bologna, Bruxelles, Bucuresti, Catania, Dublin, Larnaca, Londra - Luton, Madrid, Malaga, Milano-Bergamo, Napoli, Nisa, Paris - Beauvais, Roma, Sibiu, Stuttgart, Torino Cuneo, Valencia, Koln
Zboruri cu plecare din Bacau: Roma, Milano, Bruxelles, Londra

 


                     
                  

            
                     
 
 
 

 

Compania BLUE AIR

Blue Air, o companie romaneasca aproape de inima ta.

vezi oferta